30% off everything!!

Collection: Funde

Koleksioni Anar gërsheton elemente të zonës së Mirditës dhe Zadrimës. Inspiruar nga filozofia e përgjithshme e këtyre zonave, baza e bardhë monokrome me apliquè motivesh etnografike formon silueta të pastra dhe një look të sofistikuar. Copa e endur me tezgjah i jep më shumë personalitet veshjes dhe çdo ambjenti ku do të shfaqeni.
2 products
 • Fund fustanellë
  Fund fustanellë
  Regular price
  €120,00
  Sale price
  €85,00
  Unit price
  per 
 • Fund laps asimetrik
  Fund laps asimetrik
  Regular price
  €70,00
  Sale price
  €49,00
  Unit price
  per