30% off everything!!

Collection: Fustane

Koleksioni Anar gërsheton elemente të zonës së Mirditës dhe Zadrimës. Inspiruar nga filozofia e përgjithshme e këtyre zonave, baza e bardhë monokrome me apliquè motivesh etnografike formon silueta të pastra dhe një look të sofistikuar. Copa e endur me tezgjah i jep më shumë personalitet veshjes dhe çdo ambjenti ku do të shfaqeni.
4 products
 • Fustan i shkurtër asimetrik
  Fustan i shkurtër asimetrik
  Regular price
  €135,00
  Sale price
  €95,00
  Unit price
  per 
 • Fustan bodycon me jakë mandarin
  Fustan bodycon me jakë mandarin
  Regular price
  €140,00
  Sale price
  €99,00
  Unit price
  per 
 • Fustan koktejl
  Fustan koktejl
  Regular price
  €145,00
  Sale price
  €101,00
  Unit price
  per 
 • Fustan i gjatë në linjë-H
  Fustan i gjatë në linjë-H
  Regular price
  €160,00
  Sale price
  €111,00
  Unit price
  per