30% off everything!!

Collection: Këmisha

Koleksioni Anar gërsheton elemente të zonës së Mirditës dhe Zadrimës. Inspiruar nga filozofia e përgjithshme e këtyre zonave, baza e bardhë monokrome me apliquè motivesh etnografike formon silueta të pastra dhe një look të sofistikuar. Copa e endur me tezgjah i jep më shumë personalitet veshjes dhe çdo ambjenti ku do të shfaqeni.
4 products
 • Këmishë monokrome me një mëngë
  Këmishë monokrome me një mëngë
  Regular price
  €70,00
  Sale price
  €49,00
  Unit price
  per 
 • Këmishë e derdhur me mëngë të kapura
  Këmishë e derdhur me mëngë të kapura
  Regular price
  €80,00
  Sale price
  €55,00
  Unit price
  per 
 • Këmishë me mëngë bishopi
  Këmishë me mëngë bishopi
  Regular price
  €85,00
  Sale price
  €59,00
  Unit price
  per 
 • Këmishë kuti me jakë mandarin
  Këmishë kuti me jakë mandarin
  Regular price
  €90,00
  Sale price
  €63,00
  Unit price
  per