30% off everything!!

Collection: Pantallona

Koleksioni Anar gërsheton elemente të zonës së Mirditës dhe Zadrimës. Inspiruar nga filozofia e përgjithshme e këtyre zonave, baza e bardhë monokrome me apliquè motivesh etnografike formon silueta të pastra dhe një look të sofistikuar. Copa e endur me tezgjah i jep më shumë personalitet veshjes dhe çdo ambjenti ku do të shfaqeni.

3 products
 • Pantallona të derdhura
  Pantallona të derdhura
  Regular price
  €85,00
  Sale price
  €59,00
  Unit price
  per 
 • Pantallona cigare me bel të gjatë
  Pantallona cigare me bel të gjatë
  Regular price
  €90,00
  Sale price
  €63,00
  Unit price
  per 
 • Pantallona me linja të drejta dhe bel të gjatë
  Pantallona me linja të drejta dhe bel të gjatë
  Regular price
  €110,00
  Sale price
  €77,00
  Unit price
  per